http://sciencefiction.com/2016/05/12/throwback-thursday-the-truman-show-1998/


NÄMEN!!!
Oj vad trevligt!
GRATTIS! I år har du din livs chans!

Du skulle utan tvekan passa som handen i handsken i ÅRETS SPEX som blir en blandning mellan Amelia Earhart och The Truman Show.

Amelia Earhart var en äventyrare och enriktig pionjär inom flygning. Hon satte allehanda flygrekord och var älskad av en hel nation. Men 1937 försvann hon och navigatören Fred Noonan spårlöst över Stilla havet när hon försökte bli den förste att flyga jorden runt.

The Truman Show handlar om Truman som är en helt vanlig person enligt honom själv. Men egentligen har han huvudrollen i världens största TV-serie utan att själv veta om det. Hela hans värld är en scen och alla människor runt omkring honom är skådespelare.

Kära besökare, nu har du chansen! NoNSEns söker folk, mycket folk, som vill hjälpa till med produktionen. Manusarbetet pågår, det ska skrivas sångtexter, göras scenografi, sys kostymer. Det behövs en regissör, det behövs producenter, i januari behövs skådespelare och ett band och mycket, mycket mer. Ta chansen, och få ett absurt minne för resten av livet!

http://mashable.com/2016/11/01/amelia-earhart-castaway-theory/#IQUXQIsW5OqT