RECCEGASKEN VT 2011

Norrlands Nation och NoNSEns hälsar nya studenter välkomna till studentlivet i Uppsala12 februari hålls den fantastiska reccegasken på Norrlands Nation, och varje gång ges NoNSEns reccar, alltså de studenter som är nya inom nationslivet, möjligheten att stå för gaskunderhållningen. Det brukar vara en kväll med minnesvärt spexande och festande!

För dig som planerar att gå på reccegasken finns all möjlighet att fortfarande vara med i kaffeunderhållningen, och om du inte ska delta i den stora sittningen så kommer spexet att ha en egen alternativ sittning, kvällen och ni nykomlingar till ära.Är DU en framtida spexare?


Vem som helst kan spexa. NoNSEns är en förening för alla typer av människor och talanger och i detta reccespex kan du bidra inte bara genom att skådespela utan även genom att arbeta med kostym, rekvisita, smink och dylikt. Du kanske inte vet vad du har för talanger som du kan förgylla allas vår tillvaro med, men kom till vår förening så upptäcker vi det tillsammans!Håkan Karlsson Faronius och Sebastian Hörnell som är producenter för detta reccespex ger lite vidare information.Första onsdagen i februari kommer auditioner för reccespexet att hållas i Norrlands Nations Teater. Alla nya medlemmar, med eller utan scenvana, som ännu inte varit med i ett reccespex är varmt välkomna att söka en roll!

Vi som regissörer skulle även vilja informera om att auditioner ska inte vara något som man som ny behöver vara nervös över, utan de kommer att hållas i en lugn och mycket avslappnad form. Vi vill bara få en uppfattning om vilka ni är och hur ni skulle gestalta karaktärerna i spexet. Förhoppningsvis får ni besked om vilka som fått roller redan innan onsdagsmötets slut.

Utan att avslöja för mycket om vad spexet handlar om så kan man säga att det skildrar en människas jakt efter tiden...


Rollerna som ska tillsättas är:

Berättare:

Person som kommer med sensmoralen i scenerna. Ganska liten roll.

Jennifer:

(Huvudpersonen) Ny person med kommer till Uppsala och sedan letar efter att återfå kontrollen över sitt liv.

Lars:

Ganska stor roll. Person som råkade möta Jennifer igår och nu är över öronen förälskad i henne.

Petrus:

Stockholms nations förste kurator och till Jennifers stora förvåning, hennes nya bästa vän. Har tröttnat på Stockens rosa och allt glitter. Ganska liten roll.

CM:

Café-mästare på Norrlands nation, och hjälper Jennifer att återfå kontrollen över sitt liv. Liten roll.

KC:

Klubbchefen på Norrlands nation. Försöker hitta folk som kan jobba i garderob. Liten roll.

Servitör:

Väldigt liten roll. Serverar Jennifer en snaps.

För de som ännu inte stått på scen tidigare kommer vi att på de 6-7 repetitionerna gå igenom skådespeleriets grunder och öva en del på improvistation.


Varmt välkomna!Med Spexiga Hälsningar
Håkan Karlsson Faronius och Sebastian HörnellProducenter:

Håkan Karlsson Faronius och Sebastian Hörnell

Är du intresserad av att delta, träffas oss på RECCEMOTTAGNINGEN 26 JANUARI, KL 18.00 eller kontakta delproducent Håkan på email spexpix@nonsensspex.se eller på mobil 070-722 25 38.