FestligheterHär nedan kommer information om uppkommande fester. HURRA!

Festligheter vi har planerat för HT 2018:

ProduktionHär kommer information om vad som är på gång inom våra produktioner.

Arbetet med nästa storspex är i full gång. Just nu arbetar manusgruppen för fullt med att färdigställa den nervretande och skrattkittlande historien. Under produktionen kommer vi behöva allt från maskörer och koreografer till skådespelare och musiker. Vi är tacksamma för alla personer som vill hjälpa till.

Intresserad? Kom i så fall på något av höstens onsdagsmöten. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av teater, det får du tillräckligt av hos oss!

För mer info maila spexrex@nonsensspex.se!


OnsdagsmötenVarje onsdag 18dk samlas föreningens medlemmar i Norrlands Nations teater.

Onsdagsmöten går av stapeln kl 18dk, som vanligt i Teatern på Norrlands! Första onsdagen i månaden satsar vi extra på att köra impro.

Den mest aktuella informationen får du på om du går med i vår facebookgrupp. Ibland har vi workshops, ibland fixar och fejar vi och ibland dricker vi hallonsoda men vi har alltid trevligt.


Kom! Det kommer bli supermys!E-mail

Spex-mailen

finns tillgänglig här.

Admin-delen

finns tillgänglig här.
Hjälpmedel för produktion

Doodle är ett bra verktyg för att planera upp möten.

Folkuniversitetet - Information och blanketter om studiecirklar finns här.

Dessutom har vi ett Google-konto kopplat till föreningen. Detta kan exempelvis användas för att uppdatera produktionsbloggen eller få tillgång till produktionskalendrar. För att få tillgång till detta konto, kontakta styrelsen, förslagsvis propagandaministern på propaganda@nonsensspex.se

Övrigt

Vi finns även på facebook.För er som ska uppdatera delar av sidan, men behöver hjälp med koder så finns en lista och exempelsida HÄR.För er som vill ha en supernördig omstart, klicka här